12 Ocak 2012 Perşembe

ünlü pabuçlar: People's Choice Awards 2012

Ödül sezonu açıldı. Artık gelsin Golden Globe'lar, gitsin Oscar'lar. Ödül sezonu diyince tabi ki modaseverlerin tek düşündüğü kırmızı halı ve benim gibi ayakkabıseverlerin tek düşündüğü de kırmızı halı ayakkabıları oluyor. Şimdi dün gerçekleşen People's Choice Awards'da ödülleri boşverip tercih edilen birbirinden güzel ayakkabılara bir bakalım.

Nina Dobrev sezonun hiti dantel detaylı yeşil elbisesini Elie Saab'ın 2012 bahar sezonundan bir çift sandaletle tamamlamış. Tamam dantel moda, yeşil de ilginç bir renk ama ne bu renk tonu ne de modeli bu kızın tipine hiiç gitmemiş. Vampire Diaries'de Damon'ı gerçek hayatta da Ian'ı götüren bir kıza bu kılığı ben pek yakıştırmadım. Ama ayakkabılar gerçekten çok hoş, özellikle pembe rengini başka kırmızı halılarda da görmeyi umuyorum.

Twilight serisinin hayatımıza kazandırdığı, Kellan Lutz'dan sonraki en güzel şey olabilir Ashley Greene. O da dantel roba ve kol detaylı deri bir elbise seçmiş ve hem modeli hem rengi oldukça yakışmış. Ayağında ise Brian Atwood'un zincir detaylı siyah deri ayakkabılar var ve gotik havasına gerçekten iyi gitmiş bu seçim. Gecedeki favorilerimden biri oldu desem yeridir.

 Bir diğer genç yıldız Vanessa Hudgens tören için organik desenli, altın işlemeli siyah bir tuvalet tercih etmiş. Ayağında ise Casadei imzalı sade, platformlu, saten bir model seçmiş. Şahsen ben ayakkabı seçimini çok yerinde bulmadım, saten yerine deri hatta gova yerine sandalet giyebilirmiş diye düşünüyorum.
 
İşte en sevdiğim isimlerden, bir önceki postumun yıldızı Emma Stone. Daha önce Hilary Swank'te görüp hiç yakıştırmadığımız Gucci sandaletleri nasıl giyilmesi gerektiğini göstermiş bize Emma. Yeşil ceketi, paçası düğmeli pantolonuyla smokinin bir bayan tarafından nasıl taşınabileceğini göstermiş. Ayakkabılarındaki kadınsılık da bu erkeksi tarzını hoş bir şekilde dengelemiş.
 
Bir sempatik isimden diğerine geçiyoruz. Kristen Bell geçtiğimiz günlerde Rihanna'nın saçma bir şekilde basketbol maçına giderken giydiği Louboutin imzalı ayakkabıları, mantıklı bir hareketle People's Choice Awards'ın kırmızı halısı için giymiş. Üzerinde pek çok diğer isim gibi dantel ve deri kombinasyonuyla oluşturulmuş hoş bir elbise var. Kırmızı elbiseyle pudra rengi ayakkabılarının uyumunu ben beğendim ama dediğim gibi Kristen Bell'i pek sempatik buluyorum zaten, sevmemem imkansız.

Biri sevmemek mi dedi? İşte sevmediğim bir isim Miley Cyrus. Disney'in başımıza çıkardığı antipatik insan Miley Cyrus'un kıyafetini, saçını, ayakkabısını ve sevgilisini çok beğendim. En iyisi kendisini bu resimden çıkarmak : ). Ayakkabılar Jimmy Choo ve modelin adı Tippi. Lazer kesim fuşya krokodil derisi bu sivri burun ayakkabılar yakın zamanda aynı modeli Eda Taşpınar'da da gördüğümüz elbisesiyle hoş olmuş. Ama Miley'i sevmiyoruz yine de. Çekil bi ordan.

Son olarak da iki Brian-Atwood-severin ayakkabılarına, daha doğrusu Maniac pumplarına bakalım. The Big Bang Theory'nin Penny'si Kaley Cuoco ve Pretty Little Liars'ın Aria'sı Lucy Hale ayakkabı olarak Brian Atwood'u seçmişler. Elbiselerine uygun olarak biri kırmızı saten, diğeri siyah rugan modelini kullanmış ve bence gayet de iyi olmuş. (Bu arada Lucy Hale, Teen Choice Awards'da olduğu gibi yine Cengiz Abazoğlu tasarımı bir elbise giymiş benden söylemesi.)
Bir töreni geride bıraktık, şimdi heyecanla Pazar günü gerçekleşecek Golden Globe'u bekleyebiliriz...

1 yorum:

  1. Emma Ston ' un Gucci koleksiyonundan seçtiği ayakkabı bence hepsinden daha güzel ayakkabının modeline bayıldııım. ayrıca çok başarılı bir kombin yapmış.

    YanıtlaSil