16 Ocak 2012 Pazartesi

ünlü pabuçlar: Golden Globe 2012

Merakla beklediğimiz Altın Küre ödülleri dün sahiplerini buldu. Tabi ödülleri mi merakla beliyorduk? Hayır! Tek derdimiz kırmızı halıydı. Benim açımdan bakacak olursanız ödül törenleri biraz zorlayıcı oluyor. Uzun tuvaletler altında gizli kalan, yırtmaçların arasından azıcık gözüken ayakkabıları teşhis etmek pek de kolay değil. Yine de görebildiklerimi, görüp de tanıyabildiklerimi paylaşayım.

Her zamanki asaletiyle kırmızı halıda salınan Charlize Theron Golden Globe gecesi için Givenchy'nin 2012 yaz  koleksiyonundan bir çift sandalet giymiş. Bu sade ayakkabılar yine abartısızca kullandığı kıyafeti ve saçıyla oldukça uyumlu gözüküyor.

Geçtiğimiz yılın ve görünüşe bakılırsa bu yılın da kırmızı halılarının en parlak isimlerinden Emma Stone. Yine ten ve saç rengine inanılmaz yakıştığını düşündüğüm mürdüm tonlarında bir elbiseyle katılmış. Ayakkabıları ise yakın zamanda paylaştığım Lanvin'in 2012 yaz koleksiyonundan.


 
Katherine Mcphee'yi tanımıyorum, yazacaktım ki daha önce yine kendisini tanımadığımı yazmışım. Hem size hem bana hatırlatma, kendisi American Idol imiş. Ayağındaki ayakkabıları ise çok iyi tanıyorum. Christian Louboutin'ın Bianca modeli. Bence yakışmış bayana, zaten bu ayakkabı evladiyelik bir model yakışmaması da biraz zor ya, neyse...

Son olarak The Help filminin yıldızı Viola Davis'in ayakkabılarına bir bakalım. Kendisi bordo uçuşan tuvaletinin altına Jimmy Choo'dan Vamp isimli sandaletleri giymiş. Ayakkabılar güzel, hanımkızımıza da yakışmış, ne diyelim.

Benden tespitler bu kadar. Malum kırmızı halı şıklık yarışı, moda gösterisi, tasarımcıların savaş alanı olsa da bir yırtmaç, bir kısa etek olmadığı sürece ayakkabılar gölgede kalıyor. O yüzden en iyisi şimdiden Oscarlarda herkes yırtmaçlı gelsin diye dua etmeye başlayayım...

1 yorum: