11 Nisan 2012 Çarşamba

ünlü pabuçlar: Rihanna

Bol bol Rihanna ve Brooklyn Decker göreceğimiz konusunda daha önceden uyarı yaptığım için, yine, yeni bir Rihanna postu hazırlamakta hiçbir sakınca görmüyorum. Tahmin edeceğiniz üzere bu kare Battleship filminin premierinden. Rihanna'nın uzakdoğu tarzı, kimono çizgilerine sahip Stella McCartney tulumu sebebiyle Tokyo premieri sandım önce, ama  Avusturalya'nın Sydney şehrinde gerçekleştirilmiş bir etkinlikmiş aslında. Rihanna'nın bu saçı bence süper olmuş; eski kezban sarısı saçlardan sonra, ten rengine ve tarzına uygun, yarısı kazınmış siyah saçlarına gerçekten bayıldım. Baştan aşağı siyahlara bürünen Rihanna'nın ayakkabıları da Manolo Blahnik imzalı. Bu kızın ayakları birazcık kazulet, o yüzden açık ayakkabıları pek yakıştırmıyorum kendisine ama bu kombininde pek sırıtmamış açıkçası.

Ayrıca şu tatlı gülüşüne, güzelliğine başka hiçbir şey söylemek istemiyorum. Son zamanlarda gördüğüm en hoş hali bu sanırım.

2 yorum:

  1. kesinlikle son zamanlarda ki en hoş hali olduğu konusunda hem fikiriz:))) ayakları ince uzun benimkiler gibi e bize yakışmıo açık ayakkabı ne yapalım gerçekle yüzleşelim bence:)


    begumyagci.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ay keşke ince uzun olsa, bildiğin taraklı bu kızın ayakları:D Ama mükemmel görünmesine engel değil bu tabi...

      Sil