2 Nisan 2012 Pazartesi

ünlü pabuçlar: Lana del Rey

Son aylarda bir Lana del Rey fırtınasıdır gidiyor. Kendisini pek çoklarından daha erken zamanda keşfetmenin haklı gururunu yaşasam da kıyafet tercihleriyle bir miktar yüzümü kara çıkarttığını düşünüyorum. Kliplerinde, davetlerde stylinginden kim sorumluysa çok iyi bir tarz yakalıyor gerçekten ama Lana del Rey'in günlük seçimleri ortalama bir Türk kızıyla aynı seviyede. Tabi ortalama kızımız Chanel loaferları görse sevinçten kudururdu ama marka giymekle adam olunmuyor Lanacım bunu bilesin. Bir de Lana del Rey'in topuklu ayakkabı alerjisi de dikkatimi çekmedi değil, kendisi en şık elbiselerinin altına bile pullusundan bir babet giyip çıkıyor. Bak Lana, bu celebritylik müessesesi kolay değil, her dakika peşinde kameralar olacak, ona göre giyinmek gerek değil mi ama? Eğer hakkını veremeyeceksen bu aşk başlamadan bitsin!


2 yorum:

  1. lana del rey'i çok beğeniyorum ve seviyorum ama günlük giyim tarzı bir insanı bu kadar mı hayal kırıklığına uğratır! tamam belki topuklu giymek istemiyor olabilir ama bu bahane sayılmaz ki.. sonuçta karşısında sonsuz seçenek var :D

    YanıtlaSil
  2. cok begenıorum kendısını ama nıe bu kdr rukus anlamadım bı ayakabılarını begendmmm..blogunu yenı kesfettm bu arada benımkıne de beklerım :)

    http://zeysfashionroom.blogspot.com/

    YanıtlaSil