24 Nisan 2012 Salı

Christian Dior sonbahar/kış 2012

Yaz koleksiyonlarına bakmaya devam edeceğim tabi ama kış koleksiyonlarına da bakmaktan kendimi alamıyorum. John Galliano'suz Dior'un yarattığı hayal kırıklıkları yüreğimizi dağlarken bu ayakkabılar sayesinde ufak bir umut ışığı göründüğünü söyleyebiliriz sanırım. Evet, çok ilginç değiller, çok da yeni bir tasarım sunmuyorlar ama en azından pek çok kadının sahip olmak isteyeceği ayakkabılar çıkarmış Dior markası kış sezonu için. Fuşya saten ayakkabıyı istemeyecek, balerinlerin pointleri tadındaki pudra rengi ayakkabıları giymeyecek kadın yoktur sanırım. Siyah stilettolar ise tam bir klasik, ömürlük parça... Dior'un beni böyle heyecanlandırmaya devam etmesi dileğiyle...




2 yorum:

  1. bence bu ayakkabılar da benim için hayal kırıklığı.. aslında kötü değiller ama bir "dior" için yeterince iyi değiller. bill gaytten'a nasıl sinir oluyorum belli değil, neyse ki raf simons geliyoor :D yine de şu fuşya olanı sevdim ;)

    YanıtlaSil
  2. Bill gayteni ben de pek sevdiğimi söyleyemem ... bence gece kıyafetlerinde o kadar John Galliano etkisinde kalmışki Diora yenilik katabileceğini sanmam. Taklitler asıllarını yaşatır sözünü zamanında kim söylemişse çok doğru :)

    www.gecekiyafeti.com

    YanıtlaSil