27 Şubat 2012 Pazartesi

ünlü pabuçlar: Oscar Ödülleri 2012

Sanırım haftalardır ettiğim yırtmaç dualarımı Angelina Jolie'nin koca kafası paratoner gibi topladı ve kendisi on yırtmaca bedel bir kıyafetle katıldı geceye. Maalesef bu hedef şaşırması sebebiyle diğer tüm ünlüler yerleri süpüren tuvaletler içindeydiler. Yine de öyle kıyıdan köşeden görünenleri, tören öncesindeki, sonrasındaki partilerde giyilen ayakkabıları paylaşacağım.

Ah Ancelina bir duruşunla cümle aleme maskara ettin kendini. Her an yırtmacından pörtleyen bacağıyla, angelinajoliesrightleg twitter hesabına ilham kaynağı olan, angelinajolieing şeklinde akım başlatan sevgili Angelina bir süre daha gündemde kalacağa benziyor. "angelinajolieing" akımının en iyi yardımcı oyuncusu da Salvatore Ferragamo imzalı ayakkabılarıdır sanırım.

Sade kıyafeti, beyaz pelerini ve Jimmy Choo Koko ayakkabılarıyla gecenin en zarif ve şık ismi Gwyneth Paltrow'du bence. Bu arada ayakkabılar özel üretim sanıyorum, çünkü siyah, bej ve mor rengi bulunan sandaletlerin altın rengini google amca bana bulamadı.

Yaşlı kadınların süper seksi giyinmelerinden daha üzücü bir şey varsa o da gencecik kızların 55 yaş kıyafetleri giymesi diye düşünüyorum. Miley Cyrus'un üzerindeki sıfır dekolte, antika işçilik tuvalet de Meryl Streep'e daha çok yakışırdı sanırım. Saçı ve makyajıyla da yaş hanesini kafadan on birim arttıran Miley neyse ki muazzam güzellikteki Jimmy Choo'larıyla kendini affettiriyor.

Geçen sene Mila Kunis vardı benim için, bu sene de Emma Stone. Oldum olası bayıldığım hafif erkeksi, kalın sesli, eğlenceli ama cool kadın imajını bu yıl başarıyla dolduran Emma Stone, Mila Kunis gibi stiliyle de yıl boyunca takdirimi kazandı. Her ne kadar Oscar kıyafetine bayılmamış olsam da Emma'ya olan sevgimden kıyafetinin "olmamışlıklarını" es geçeceğim. Ayakkabı olarak bu karede göremediğimiz Brian Atwood imzalı Karin ayakkabıların özel yapım fuşya modelini giymiş Emma. Canım benim.
 
Bir gün sevimliliğinden ölüverecek Michelle Williams'la ilgili söyleyecek pek lafım yok. Ayağında Louboutin Lady Peepler varmış diolla, o kadar. Çok uyuz karı ya, sevimli yüzüne baktıkça kanım çekiliyor, ensem ürperiyor.
Seksi bacaklarını mümkün olan en mini eteği giyerek Amerikan halkının beğenisine sunmayı milli görev edinmiş Heidi Klum'da sıra. Altınlar, sarılar yakışmış Heidi'ciğime . Ayağında da bu aralar blogumda sık sık rastlayabileceğiniz Christian Louboutin imzalı Duvette'ler var. Çok yerinde ve hoş bir seçim olmuş, tebrikler Heidi.

Sevgilisiyle tiskinç aşk pozları veren Kate Bosworth ise Louboutin'ın klasiklerinden bir çift Pigalle ile Oscar sonrası Vanity Fair partisinde görüntülenmiş. Bu vıcık vıcık samimiyetsizlik kokan karedeki en güzel şey de Pigalle sanırım.

Son olarak da benim pamuklara sarmalayıp saklamak istediğim çıtkırıldım Zoe Saldana'ya bir bakalım. Kendisi oldukça şık bulduğum tuvaletini bir çift Guiseppe Zanotti imzalı D'Orsay ile tamamlamış. Narin vücuduna ve incecik bileklerine çok uygun bir seçim yapmış Zoe Saldana. Yirim.

Heyecanla beklediğimiz Oscarlar da geride kaldı. Benim açımdan bir miktar hayal kırıklığı yaratmış olsa da bu törenin prestijli, ağır havasını çok seviyorum. O yüzden şimdi önümüzdeki yılki tören için 365'ten geriye saymaya başlayabilirim...

5 yorum:

  1. emma stone'un oscar görünümünü hiç beğenmemiştim ama o ayakkabılar! hele ki brian atwood'sa tamam kendisini affediyoruum :)

    YanıtlaSil
  2. ben de sevimliliğinden ötürü affetmiştim kendisini, ayakkabılar da bonus oldu:)

    YanıtlaSil
  3. Heidi güneş gibi parlıyor,ayakkabıları da çok güzelmiş;)

    YanıtlaSil
  4. blogunun konseptini çok beğendim, ayakkabı olarakyorumlayan olmamıştı sanırım bu geceyi :) izleyicin oldum bloguma bıraktığın yorum için de teşkkür ederim:)

    YanıtlaSil