13 Şubat 2012 Pazartesi

ünlü pabuçlar: Grammy Ödülleri 2012

Grammy ödülleri dün, bizim saatimizle gece sahiplerini buldu. Adele'in ağırlığınca ödül kazandığı geceye ayakkabılar damgasını vuramadı maalesef. Yine yerlere kadar tuvaletlerle ayakkabı yerine şıpıdık terlik giyseler fark edemeyeceğim kıyafetlerle doluydu kırmızı halı. Şimdi üç beş minili, yırtmaçlı, eteğini toplamış insanın ayakkabılarına bir bakalım.

Ayakkabılar pişti olunca skandal olmuyor tabi ama Alicia Keys'le Rihanna basbaya pişti olmuş işte! Pişti! Pişti! İkisi de Christian Louboutin'ın bahar koleksiyonundan transparan detaylı, bilekten bağlı siyah modelini tercih etmiş. Rihanna'nın derin göğüs dekoltesi, Alicia Keys'in metal V biçimli kolyesiyle silüet olarak da benzeşse de havaları tabi ki bambaşka. Ben bu küçük çaplı skandalımla kendimi eğlendirmeye devam edip bir sonraki ünlümüze geçiyorum.
 
Taylor Swift'in şarkılarından zerre haz etmesem de tarzı ve güzelliğiyle az bir kredisi var gözümde. Zuhair Murad tuvaleti ve metalik Prada sandaletiyle bu krediyi bir parça daha arttırdı açıkçası Taylor. (Bu arada ayakkabıların azcıcık gözüktüğü başka bir fotoğraftan yola çıktım bu tespitimde ama burada daha hoş diye siz ayakkabıları hayal ediverin elbisenin altında)

Senin aşkın bana ekstra large Adele, ama güçlü sesin kendini dinletiyor neyse ki. Işıl ışıl Louboutin Fifi'lerini ucundan da olsa gördüğümüz Adele'e buradan naçizane tebriklerimi yolluyorum. Ayakkabıların da güzelmiş diyorum, güle güle kullan.

Artık Oscar'lara kadar her gece duaya yatacağım, yırtmaçlı giyinsin ünlüler diye. Böyle olmuyor. Kafamı yamultup eğilip bükülüp ayakkabıyı görmeye çalışıyorum ama göremiyorum nedense. Yırtmaç da pek güzel duruyor valla. En güzeli yırtmaç. Yırtmaç. Yırtmaç... (bilinçaltı çalışması)

2 yorum:

  1. aa rezillik pişti mi dediin :D ama ben alicia keys'in de rihanna'nın da giydiklerine ayrı ayrı bayıldım, umrumda bile değil pişti olup olmamaları :)

    YanıtlaSil
  2. Evet ikisi de çok hoş! Zaten ayakkabı piştisini de pek piştiden saymıyorlar camiada galiba:)

    YanıtlaSil