2 Şubat 2012 Perşembe

dosya: Ayak dövmeleri

Ayakkabıyla yakından alakalı bir durum ayak dövmeleri. Ben şu anda sayıları üç olan ama artacağı yönünde tahminlerimin kuvvetli olduğu dövmelerimle, ayak dövmesi olayına henüz girmedim. Ama sıradaki projem bu yönde... Vücudumuza kattığımız bu kalıcı izlerin ayakkabıya, ayağa, kıyafete hatta duruşa, tarza yüklediği farklı havayı ben çok seviyorum. Ünlüler dünyası da bu etkinin farkında olsa gerek, çünkü ayak dövmesi yaptıran çok sayıda ünlü var.
 Nicole Richie

 Adriana Lima

 Amanda Seyfried

 Charlize Theron

ıyk parmak
 Kate Hudson

Rihanna

Ünlüler daha ufak, renksiz ve göz yormayan tasarımlar seçmişler. Benim gönlümde ise daha büyük, parlak, renkli bir şeyler var. Ünlüleri bir kenara bırakıp normal insanların(!) dövmelerine bir göz atalım.


Bu dolu dolu, renkli, büyük dövmeleri yaptırmak az buçuk daha cesaret istiyor tabi. Ayak bölgesinin en çok acıyan yerlerden biri olduğu düşünülürse, acı eşiği düşük birinin dövme seansı kuvvetle muhtemel bayılma ile sonuçlanacaktır. Ama sonuç da ortada. Bu tarz dövmeler en sade ayakkabıyla bile oldukça çekici gözüküyor.

2 yorum:

  1. rihanna'nın şu fiyonklu kurukafasıyla kafayı 2,5 senedir bozmuş durumdayım -.- 18 olmamla yaptırmam bir olacaakk :D mesela şu normal insanların (!) dövmelerinden de sonuncuyu çok beğendim ama pişman olurum diye cesaret edemezdim..

    YanıtlaSil
  2. Evet gerçekten iyi düşünmek gerekiyor. Sonuçta anneanne olduğunda da o dövme seninle olacak:)

    YanıtlaSil