23 Temmuz 2012 Pazartesi

ünlü pabuçlar: Teen Choice Awards 2012

Amerikalı ergenlerin seçimlerine göre ödüllerin dağıtıldığı Teen Choice Awards bu yıl da sahiplerini buldu. Ödül ergen ödülü olunca, bu yılki sörf tahtaları da her yıl olduğu gibi genç yıldızlara gitti. Bieber çocuğun, Taylor Swift'in, Twilight çocuklarının ödülleri topladığı gecede yine şıklık yarışı vardı tabi. Konsept gereği daha cıvıl cıvıl giyinilen bu tarz törenleri takip etmek nedense bana daha çok zevk veriyor.

Bena göre pembe halının en şık ismi Selena Gomez'di. Sade kesimli neon pembe elbisesi, doğal bıraktığı saçları ve Herve Leger ayakkabılarıyla yaşına uygun, sade, cıvıl cıvıl bir şıklık sergilemiş. Her ne kadar kendisi ergenlerin idolü, Justin Bieber gibi dayaklık bir veletin sevgilisi olsa da tarzını beğendiğimi, hatta evde gizli gizli "Love you like a love song" şarkısını dinlediğimi de buradan itiraf ediyorum.

En iyiden en kötüye geçiyorum. Bir diğer Disney orijinli ergen yıldız olan Demi Lovato ilginç bir amazon tarzı yakalamış. Vamp elbisesi, lepiska saçları, yapay bronzluğu ve Christian Louboutin da olsa "hooker shoes" tarzı ayakkabılarıyla leş gibi olmuş bence. Törenin genç ve dinamik ruhunu görmezden gelen Demi Lovato'yu buradan alıp bir gece kulübüne filan koysalar daha iyi olur sanki, tövbe tövbe.

Şimdi de ortalama isimlerden Lucy Hale ve Nikki Reed'in ayakkabı piştisine bir bakalım. Lucy Hale de neon elbise tercih edenlerden. Gevşek ördüğü saçları ve dore aksesuarlarıyla oldukça sevimli olmuş. Nikki Reed ise Twilight ekibinin geri kalanı gibi karalar bağlamış. Onun aksesuar seçimi ise lamelerden yana. İki ismin ayakkabıları da Brian Atwood imzalı Karin modeli. Bu karşılaşmada ise Lucy Hale'in seçiminin daha yerinde ve hoş olduğunu düşünüyorum.




En sevmediğim kumaşgillerden -sanırım- tafta bir elbise seçmiş olan Nina Dobrev ise vasat bir görüntü çizmiş. Kıyafeti ve aksesuarları hoş gözüküyor olsa da dikkat çekici bir yanı yok. Ayakkabıları Jimmy Choo, ama tam olarak ayağındaki modeli bulamadım. Ama ayakkabının ön kısmı şu koyduğum ayakkabınınkiyle aynı, idare ediverin artık.

 
Şahsına olan antipatim sebebiyle asla beğenmeyeceğim Lea Michele'de sıra. Versace elbisesiyle yine aynı markadan gri gova bir model tercih etmiş. Elbisesi hoş olsa da çirkin makyajı ve şuh bakışları hiç hoşuma gitmedi. Ayrıca ayakkabıları da bu tarz zarif bir elbise için fazla hantal durmuş diye düşünüyorum. Herhangi bir Jimmy Choo sandalet ya da aşağıdaki isimler gibi basit bir Pigalle giyse çok daha iyi görünürdü bence.

Yukarıdaki isimlerde kolaya kaçanlar. Ashley Benson, Gwen Stefani, Kendal Jenner ve Jojo -bir de sonradan gördüğüm Kristen Stewart- basit birer Louboutin Pigalle ile günü kurtaranlar. Dikkat çeken kıyafetlerin altında Pigalle ideal bir seçim olsa da yukarıda gördüğünüz insanların Pigalle'e sığınacak bir durumları olduğunu düşünmüyorum, daha ilginç seçimler yapılabilirmiş -yine de hata yapmaktan iyidir sanırım-.
Teen Choice Ödülleri benim gözümden böyleydi. Selena Gomez ve Lucy Hale gibi canlı renkleri Teen Choice'in pembe halısında daha çok görmeyi isterdim. Siyah giymek isteyenleri de başka törenlere alalım.

1 yorum: