5 Temmuz 2012 Perşembe

styling: Yaz botu

Yazın bot giyme fikrini aşılamayı nedense kendime görev edindim. Burada detaylıca incelediğim yaz botu meselesine kendimce bir el attım. Yaz mevsiminde, müzik festivalleri, doğa gezileri ya da dağ bayır yürümeyi gerektiren turistik geziler için uygun bir tercih olabilir botlar. Ya da akşam bara gitmek kadar sıradan bir aktivite için de tercih edilebilir. Mini bir kot şort, eskitilmiş bir bluz, zımbalardan derilerden arm party ve elinizde taşımanızı gerektirmeyecek bir sırt çantası ideal bir festival ya da gezi kıyafeti olabilir. Bu tarzı en iyi taşıyan isim ise sanırım Kate Bosworth, ben de bu kombini onun üzerinde hayal ediyorum.

2 yorum:

  1. Yazın bot giymek güzel duruyor ama dergilerde genelde yabancıları görüyoruz bu şekilde. Ülkemizde ne yazıkki hava şartlarından dolayı yazın bot giyilemiyor. Genelde giyenler (özellikle festivallerde) hep Avrupa ülkeleri özellikle İngiltere. Bizim ülkede olmaz kısaca :)

    YanıtlaSil
  2. en sevdiğim yaz stili diyebilirim :) arada bi görüyorum da hatta, en son deri şort altında postal giyen birini görmüştüm taksimde gayet hoş duruyordu. ama denildiği gibi bu hava şartlarında cidden zor, şort ve özellikle etek altına çok yakışan botlarımın içi kürklü olduğu için giyemiyorum modifiye ettirmeyi düşünüyorum bu yüzden.

    YanıtlaSil