30 Haziran 2012 Cumartesi

trend: Metalik

Metalik renkler bir süredir inceden geri dönüş yaşamaktaydı ama önümüzdeki kış sezonuyla beraber ayakkabı modasının odağında olacağa benziyor. Hem de metalik dokular, metal burunlar gibi naif şekillerde değil, bildiğiniz janjanlı metal görünümü önümüzdeki sezonun "in"lerinden. Metalik dokular kıyafete ışıltı katmak için iyi bir tercih. Satenden, taşlardan, pullardan sıkıldıysanız bir çift metal ayakkabıyla sade kıyafetinize şık bir dokunuş yapabilirsiniz. Metalin bir diğer özelliği de modern hatta fütürist duruşu; Balenciaga'nın sonbahar koleksiyonundaki sci-fi baskılarına ya da bir süredir hayatımızda yer etmiş galaksi desenli parçalara ekleyerek geleceğe dönüş hissiyatı yaratabilirsiniz.
Carven                                          Charlotte Olympia

 Jean-Michel Cazabat                                              Jill Stuart
 Michael Kors                                      Pierre Hardy
Rupert Sanderson                                        Yves Saint Laurent

Ünlü model Miranda Kerr de geçtiğimiz günlerde Vogue İtalya için gerçekleştirilen bir çekimde baştan aşağı metalik dokulara bürünmüş. Ayağındaki Blumarine botlar da enfes gözüküyor. Vogue da editoryelinde metal konusunu işliyorsa bu trendi aklınızın köşesine yazın derim.

1 yorum:

  1. futurist parçaların hastasıyım! gelsin metalik ayakkabılar :) charlotte olympia ne yapsa zaten beğeniyorum da cidden blumarin bootie'ler süper süper süper ;)

    YanıtlaSil