26 Haziran 2012 Salı

Milano Milano


  






"Bayram değil, seyran değil Milano sokaklarından bu güzel ayakkabılar nereden çıktı?" dediğinizi duyar gibiyim. Bu benim için büyük, insanlık için ise -mehh- önemsiz bir duyuru postu aslında. Herşey yolunda giderse, Eylül ayından itibaren paylaşımlarıma Milano'dan devam edeceğim ve umarım yeni fotoğraf makinem ve moda aşkımla, Milano sokaklarında bu fotoğrafların benzerlerini kendi ellerimle çekeceğim. Blog tembelliğim de bundandır aslında, bahanem büyük; vize işleri, okul kaydı, İtalyanca kursu vs. derken arada diğer arkadaşlarımın bloglarına bakmaktan daha fazlasını yapamaz hale geldim. Ama yine de vakit buldukça ufak paylaşımlarla bir süre devam edip, daha sonra bomba gibi Milano postlarıyla dönmeyi planlıyorum. Arrivederci!

3 yorum:

  1. Ne guzel bir haber. Milano postlarin da cok renkli olacak eminim : ) Ilk ayakkabi giymesi zor olsa da cok guzel duruyor.

    YanıtlaSil
  2. ah ne güzel! çok sevindim senin için, kendi adıma da milano'dan canlı canlı takipte olacağız oh la laa :) son fotoğraftaki ayakkabılara olan aşkım büyük ama sondan üçüncü fotoğraftaki de çok şahane ;)

    YanıtlaSil
  3. @lila moonlight, @what's next iyi dilekleriniz için ikinize de çok teşekkürler:)

    YanıtlaSil